Voor onze proeftuin in Randwijk zijn we op zoek naar versterking en uitbreiding van ons team:

PROEFTUIN ALLROUND MEDEWERKER FRUITTEELT (32-38 uur)

Proeftuin Randwijk is een vooruitstrevende plek waar fruitteeltkennis wordt getest en doorontwikkeld. Dit gaat van eenvoudige praktijkproeven tot wetenschappelijk onderzoek op zo’n 20 hectare. De Proeftuin is de laatste jaren sterk gemoderniseerd en uitgebreid. Het onderzoek vindt voornamelijk plaats op appels en peren, maar ook steenfruit en kleinfruit zijn belangrijk.

Voor het dagelijks onderhoud van de tuin hebben wij een fijn team. Zij voeren de gewasbescherming uit, begeleiden de teelt en helpen ook mee aan alle demo’s en proeven. Dit lijkt in eerste instantie veel op het werk van een normaal fruitbedrijf alleen zijn de perceeltjes kleiner en moet je altijd rekening houden met de proeven die er liggen. Naast het reguliere onderhoudswerk, wordt het team ook betrokken bij de uitvoering van de proeven en de medewerking aan alle open dagen en bijeenkomsten.

We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die ons team komt versterken.

Voor iemand die houdt van de fruiteelt, opbouw van nieuwe kennis, afwisselend werk en het werken in een leuk team, is dit een erg mooie en uitdagende baan. We kunnen ook behulpzaam zijn bij het vinden van huisvestiging als dat nodig zou zijn.

Is dit jouw nieuwe baan? Stuur ons jouw motivatie inclusief CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen kun je contact opnemen met Eric van der Hoeff (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0653216873)