Agenda

Opendag augustus 2021
Donderdag, 19 Augustus 2021, 13:30 - 21:00

Klik hieronder voor de plattegrond van de bijdrijvenmarkt:

plattegrond

Het einde van de coronacrisis lijkt in zicht en de eerste signalen zijn er dat we elkaar deze zomer weer live kunnen ontmoeten.  De partners van de Proeftuin hebben daarom besloten een start te maken met de organisatie van de jaarlijkse open dag op 19 augustus 2021. Uiteraard wel met de nodige slagen om de arm omdat ook wij ons willen houden aan de geldende RIVM richtlijnen. We kijken er echt naar uit om onze supporters, sponsoren, opdrachtgevers en sectorgenoten weer in een ontspannen sfeer te mogen ontvangen. En natuurlijk willen we iedereen laten zien waar we op Proeftuin Randwijk allemaal mee bezig zijn. Want op de Proeftuin hebben we natuurlijk niet stilgezeten. 

Wanneer:
De jaarlijkse open dag wordt gehouden op donderdag 19 augustus 2021. We starten zoals gebruikelijk om 14.15 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 uur. De activiteiten eindigen rond 20.30 uur waarna voor wie dat wil wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Programma:
Het programma is nog niet beschikbaar.
Zodra dit beschikbaar is zullen we dat hier vermelden. 

Deelnemen aan de bedrijvenmarkt:
De sponsoren van de proeftuin krijgen als eerste de mogelijkheid hun bedrijf aan te melden voor een mooie plek op de bedrijvenmarkt.
Deze voorinschrijving mogelijkheid geldt tot en met zaterdag 1 mei 2021, daarna gaan we de stands indelen voor alle andere geïnteresseerden.
Uiteraard kunnen ook sponsoren zich na 1 mei nog inschrijven voor een plaats op de bedrijvenmarkt, maar dan is de kans op de beste plekken op de markt iets kleiner.  

Hoe werkt het?

 •  Zie bovenaan dit bericht de meest actuele plattegrond. 
 • Selecteer 3 standnummers die uw voorkeur hebben.
 • Meld u aan via het digitale aanmeldformulieren vermeld daar op de stand-nummers van uw voorkeur. 
 • Na het aanmelden ontvangt u een bevestiging met alle gegevens en de keuze die u heeft doorgegeven.

Een paar spelregels:

 • Bij gelijke interesse in dezelfde standplaats is de volgorde van aanmelden leidend. Aan het opgeven van een voorkeurplaats zijn dus geen rechten te ontlenen. 
 • Is uw voorkeur niet meer mogelijk dan nemen wij contact met u op voor het bepalen van het best mogelijke alternatief. 
 • Mocht er meer of minder standruimte nodig zijn dan we nu voorzien dan behouden we ons het recht voor om in overleg met u wijzigingen in de standplaatsen aan te brengen. 
 • Aanmelden kan uitsluitend via het digitale aanmeldformulier

Overige informatie bedrijvenmarkt: 

 • Opbouwen bedrijvenmarkt: 19 augustus vanaf 10:00 uur tot 13:00 uur.
 • Om 13.00 uur moeten alle auto's van de bedrijvenmarkt af zijn! Wij adviseren om bedrijven die machines neer willen zetten dit zo vroeg mogelijk te doen i.v.m. de beperkte ruimte voor grote opleggers etc.
  Wij vragen u uw stand direct na afloop af te bouwen. 
 • De open dag met bedrijvenmarkt begint om 13:30 tot ca. 20:30 uur. De eerste rondleiding start rond 14.15 uur.
 • De entree is voor supporters (telers die de proeftuin steunen), sponsoren en opdrachtgevers gratis; degenen die nog geen verbinding hebben met de proeftuin betallen 100 euro entree
 • Als standhouder ontvangt u 5 toegangstickets voor de stand-bemanning of om te kunnen weggeven.
 • Annuleren is kosteloos mogelijk t/m 31 juli 2021, vanaf 1 augustus 2021 wordt 25% van de factuur in rekening gebracht. Als we het evenement door de geldende coronaregels na 1 augustus moeten annuleren dan betaald u uiteraard niets.
 • Als sponsor krijgt u korting op de stand-prijzen (genoemde prijzen zijn excl. btw)

Wilt u als standhouder deelnemen aan de bedrijvenmarkt en heeft u nog vragen neem dan even contact op onze partner de NFO via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.