Opmerking

Om het hele artikel te kunnen lezen dient u te zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker van onze website. Als u daarover vragen hebt, kunt u zich richten tot ons secretariaat via het contactformulier.

Nieuwsberichten

Oproep: Standhouders open dag 19 augustus 2021

 

Randwijk, 5 mei 2021: Het einde van de coronacrisis lijkt in zicht. Daarom hebben de partners van Proeftuin Randwijk besloten een start te maken met de organisatie van de jaarlijkse open dag. We kijken er echt naar uit om onze supporters, sponsoren, opdrachtgevers en sectorgenoten weer in een ontspannen sfeer te mogen ontvangen. En natuurlijk willen we iedereen laten zien waar we op Proeftuin Randwijk allemaal mee bezig zijn. 

Standhouders & hoofdsponsor gezocht voor de bedrijvenmarkt:
Elk bedrijf dat zich tijdens de open dag wil presenteren kan zich aanmelden voor een mooie plek op de bedrijvenmarkt.

Dit werkt als volgt:

Lees meer: Oproep: Standhouders open dag 19 augustus 2021

Van Iperen nieuwe sponsor

logo van iperen RGBVorige maand konden we al melden dat Van Iperen sponsor is geworden. Van Iperen is al 100 jaar actief in de agrarische sector. Van Iperen heeft 251 medewerkers en is onderdeel van de Thesis groep. Onder de Thesis groep vallen naast Van Iperen drie andere bedrijven; TTD (vaste meststoffen), Euroliquids (vloeibare meststoffen) en Van Iperen International.

Lees meer: Van Iperen nieuwe sponsor

Aurea Imaging nieuwe sponsor

Aureaimaging2Afgelopen maand hebben we Aurea Imaging mogen verwelkomen als sponsor van Proeftuin Randwijk. Sinds 2015 analyseert Aurea Imaging met behulp van dronebeelden de productie van boomgaarden, met name appel en peer. Bij Aurea Imaging draait het om praktijkgerichte toepassingen. Zo wordt iedere analyse omgezet in taakkaarten om teeltmaatregelen zoals groeiregulatie of bloesemdunning op boomniveau en desgewenst volledig geautomatiseerd uit te kunnen voeren.

Lees meer: Aurea Imaging nieuwe sponsor

FrostFans en Zeelandtrac gezamenlijk nieuwe sponsor

Frostfans en zeelandtracRandwijki 27 januari 2021, FrostFans en Zeelandtrac zijn afgelopen maand sponsor geworden van de Proeftuin. In februari 2020 zijn de eerste stappen gezet naar een samenwerking tussen FrostFans en Zeelandtrac. Frostfans exporteert windmachines vanuit Nieuw Zeeland naar o.a. Nederland en België. Zeelandtrac verzorgt de after sales van deze machines voor de Nederlandse en Belgische markt. Zowel Frostfans als Zeelandtrac hebben al een jarenlange verbinding met de fruitsector. Inmiddels hebben al enkele tientallen machines hun weg gevonden vanuit Nieuw Zeeland, via ’s Gravenpolder naar de klant.

 

Lees meer: FrostFans en Zeelandtrac gezamenlijk nieuwe sponsor

FruitSecurity Holland nieuwe sponsor

Fruitsecurity

Randwijk 27 januari 2021, Afgelopen maand hebben we FruitSecurity Holland als sponsor mogen verwelkomen. We zijn blij dat er steeds meer bedrijven achter de Proeftuin staan, en dat ook daadwerkelijk tot uiting laten komen in hun sponsorschap. FruitSecurity Holland is gespecialiseerd in oogstbescherming en oogstzekerheid, met als specialisme vooral hagelnet- en folie-overkappingen.  FruitSecurity Holland werkt voor een belangrijk deel met de materialen van FruitSecurity GMBH. 

Lees meer: FruitSecurity Holland nieuwe sponsor