Opmerking

Om het hele artikel te kunnen lezen dient u te zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker van onze website. Als u daarover vragen hebt, kunt u zich richten tot ons secretariaat via het contactformulier.

WUR medewerkers op bezoek bij Proeftuin Randwijk

Randwijk 20 augustus 2019: Afgelopen vrijdag 16 augustus was het wederom gezellig druk op de proeftuin. De proeftuin stelde haar deuren namelijk open voor medewerkers van Wageningen University & Research (WUR) die wilde weten waar hun werkfruit vandaan komt. 

Achtergrond
Een aantal jaren geleden kwam uit een medewerkersmonitor naar voren dat medewerkers van WUR meer gezonde voeding op de werkplek wilden hebben. Om daar gehoor aan te geven is WUR onder de noemer Fruit@Work fruit  gaan verstrekken aan alle medewerkers. Elke dag wordt fruit neergelegd in kratjes en fruitschalen op verschillende punten in diverse gebouwen zodat medewerkers dit in "de loop" mee kunnen pakken. 

Twee vliegen in één klap
De Fuit@Work bijeenkomst werd bezocht door ruim 200 personen. Door medewerkers van WUR die niet in Randwijk werkzaam zijn uit te nodigen slaan we als proeftuin twee vliegen in één klap aldus Jan Peeters (Fruitconsult). "We hebben als Fruitconcult samen met de WUR collega's in Randwijk laten zien waar het werkfruit vandaan komt én we hebben laten zien wat we op de proeftuin allemaal in huis hebben om onderzoek en demo's te faciliteren".