Opmerking

Om het hele artikel te kunnen lezen dient u te zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker van onze website. Als u daarover vragen hebt, kunt u zich richten tot ons secretariaat via het contactformulier.

Van Iperen nieuwe sponsor

logo van iperen RGBVorige maand konden we al melden dat Van Iperen sponsor is geworden. Van Iperen is al 100 jaar actief in de agrarische sector. Van Iperen heeft 251 medewerkers en is onderdeel van de Thesis groep. Onder de Thesis groep vallen naast Van Iperen drie andere bedrijven; TTD (vaste meststoffen), Euroliquids (vloeibare meststoffen) en Van Iperen International.

{show access="registered"}

Als familiebedrijf begeleidt van Iperen hun klanten in de sectoren tuinbouw, akkerbouw, fruitteelt, groenvoorziening, bloembollenteelt en veehouderij bij een integrale aanpak om gewassen te voeden, versterken en beschermen. Het fruitteam bestaat uit vier specialisten, een marketeer en een teamleider. Van Iperen: “Fruitteelt vraagt om deskundig advies en onze fruitteeltspecialisten bieden dat. Zij hebben jarenlange ervaring in de fruitteelt en kunnen alles vertellen over de inzet van meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, plantversterking en bodemverbetering. Wij komen dagelijks bij de klant, spreken zijn taal en delen de passie voor het vak. Wij investeren voortdurend in proeven en onderzoek om onze klanten te helpen het maximale uit hun teelt te halen. Fruitteelt; uw passie ons specialisme!”

Kijk voor meer informatie op: https://www.iperen.com/

{/show}