Persberichten

Innovatiemarkt Groene GWBInnovatie markt Groene GWB "Heeft groen de toekomst?"

IDC Randwijk organiseert op 27 juni een innovatiemarkt met als thema “Heeft groen de toekomst?” in de Fruitteelt. Fruittelers en adviseurs die op zoek zijn naar mogelijkheden om duurzaam te telen worden uitgenodigd om zich deze middag op de hoogte te stellen van de mogelijkheden.Tijdens deze middag (15:00-20:30 uur inclusief diner) willen we u graag de mogelijkheden van groene gewasbescherming laten zien en met u in discussie gaan over de laatste ontwikkelingen. Er zijn 8 presentaties over mogelijkheden om uw gewasbescherming te vergroenen.  De volgende onderwerpen staan op het programma:

Proeftuin Randwijk nu ook open voor kleinfruit-innovatie en kennis over bijen

20180515 Opening bijenstal door NBVRandwijk, 16 mei 2018: Op dinsdagmiddag 15 mei 2018 was het zover. Onder grote belangstelling van de sponsoren van de proeftuin zijn het nieuwe Houtig Kleinfruitcentrum (HKC) en de nieuwe demonstratie-bijenstal met bijbehorend informatiecentrum op de proeftuin officieel geopend.

Proeftuin Randwijk geeft officiële aftrap voor Houtig Kleinfruit Centrum op Fruitteelt Vakbeurs

Op woensdag 17 januari 2018 werd op de Fruitteelt Vakbeurs in de stand van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) de officiële aftrap gegeven voor een nieuw Houtig Kleinfruit Centrum (HKC) op Proeftuin Randwijk.

Succesvolle open dag en sponsorenbijeenkomst

Op donderdag 17 augustus 2017 organiseerde Proeftuin Randwijk haar jaarlijkse open dag. Voorafgaand aan de open dag waren de sponsoren uitgenodigd voor een netwerkactiviteit.  In dit artikel een kort verslag.