Route:

Ons bezoekadres is: Lingewal 1b, 6668 LA Randwijk

Vanuit het Zuid-Oosten (van richting Venlo, 's Hertogenbosch, Nijmegen)

Volg de A50 tot op knooppunt Valburg en vervolg in de richting Rotterdam op de A15. Neem afslag richting Zetten / Andelst en bovenaan de afrit naar rechts. Deze weg (N836) vervolgen tot voorbij Zetten en bij het overgaan van het riviertje de Linge meteen naar links (betonplaten weg).

Vanuit het Westen (vanuit richting Rotterdam, Breda, Antwerpen)

Over de A15 tot aan afslag Zetten / Andelst en bovenaan linksaf richting Zetten. Deze weg (N836) vervolgen tot voorbij Zetten en bij het overgaan van het riviertje de Linge meteen naar links (betonplaten weg).

Vanuit het Noord-Oosten (vanuit richting Utrecht, Apeldoorn, Arnhem)

(Vervolg) over de A50 en/of A12 richting Nijmegen, 's Hertogenbosch tot over de Rijn. Neem afslag Heteren en ga aan het einde van de afrit naar links. Op de rotonde ¼ rond, dus rechtsaf, in de richting Heteren/Driel. Bij het volgende kruispunt linksaf richting Randwijk. Blijf deze weg volgen tot aan Indoornik en ga op de T-splitsing rechtsaf richting Zetten. Vlak vóór het overrijden van het riviertje de Linge, rechts af (betonplaten weg).

Vervolg alle richtingen:

Bij het doorrijden van de poort aan het einde van deze weg komt u op het terrein van de proeftuin. Bezoekers kunnen zich melden bij Fruitconsult (in het woonhuis op het terrein) of bij de receptie van WUR-PPO.