Nieuws artikel

7 juli 2021: Demomiddag precisiefruitteelt

Randwijk 14 juni 2021: De NFO en WUR willen de kennis over precisiefruitteelt graag delen met de praktijk. Dit gebeurt via het Kennis op Maat project ‘Precisiefruitteelt, van onderzoek naar praktijk’.

Vanuit dit project wordt op woensdagmiddag 7 juli 2021 een demomiddag op Proeftuin Randwijk georganiseerd. In een rondgang worden een allerlei technieken gedemonstreerd, zoals het verzamelen van bloesemdata met een drone of het in Fruit 4.0 ontwikkelde sensorplatform. Op basis van die data kunnen taakkaarten worden gemaakt, waarmee machines met GPS de juiste actie op de juiste plaats uitvoeren. Ook die machines worden gedemonstreerd.

Iedereen is van harte welkom. Er is wel een maximum van 75 bezoekers. Er zijn 2 startmomenten voor de rondleidingen, nl. 13.15 en 13.45 uur. De start om 13.15 uur is voorlopig exclusief beschikbaar voor deelnemers die ’s morgens ook aanwezig zijn op de ALV van de NFO die ook op de Proeftuin plaats zal vinden.
Bezoekers van de demodag worden in groepen van max. 2 personen rondgeleid langs 6 verschillende. demonstraties.

Aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden via deze link. Iedere persoon dient zich apart aan te melden. Dit kan tot uiterlijk maandag 5 juli!
Heeft u vragen over deze dag neem dan even contact op met Patricia Hoogervorst (innovatiemakelaar NFO) via phoogervorst@nfofruit.nl.

FRUIT4.0 KennisOpMaat logo   Logo TTU Kleur

NB: Vanuit het bedrijfsleven zijn naast de NFO, Aurea Imaging, Munckhof Fruit Tech Innovators, Q-ray en AeresTech Productions aangesloten bij het project. Het project wordt gefinancierd door de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.