Onze advisering heeft betrekking op bouwadvies, incl. ruimtelijke ordening, makelaardij, incl. taxaties, energieadvies en schadeadvies. Zo adviseren wij over de bouw en inrichting van bedrijfsgebouwen waarbij we rekening houden met de specifieke eisen en wensen van de teler en met de mogelijkheden voor duurzaamheid en energiebesparing. Hierbij wordt gekeken naar de meest efficiënte en duurzame indeling en inrichting van bedrijfsgebouwen, en wordt geadviseerd over materiaalgebruik, constructie, isolatie en ventilatie. DLV Advies is hierin uniek door de kennis van landbouwkundige en bouwkundige aspecten. Ook zijn de adviseurs op de hoogte van de te voeren procedures en kennen zij de meeste gemeenten en het gemeentelijk beleid.

Voor fruittelers maakt DLV Advies gebruik van de nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie. We ondersteunen ondernemers bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het voldoen aan de milieuregels. Honderden fruittelers maakten in het verleden gebruik van de expertise van DLV Advies, bouwden met begeleiding van de onze adviseurs, investeerden in zonnepanelen en gebruikten de expertise van DLV Advies voor het aanvragen van subsidies.

Door het brede werkterrein en onze diepgewortelde kennis overzien we het gehele agrarische speelveld. De combinatie van praktische agrarische kennis en inzicht in de keten maakt van DLV Advies dé partner voor advies & resultaat. Dit doen we zonder mooie praatjes maar met eerlijk en oprecht advies én no-nonsens oplossingen.

Relatiemanager voor de fruitteelt is Anne van Rossum, a.vanrossum@dlvadvies.nl, 06 53 37 50 97.

Voor nadere informatie neem gerust contact op.

dlvadvies.nl