Op Proeftuin Randwijk ligt de nadruk tot nu toe op appels, peren, kersen en pruimen. De Proeftuin heeft de ambitie om dé centrale plaats in Nederland te zijn waar onafhankelijk onderzoek en innovatie plaatsvindt voor de totale Nederlandse fruitteeltsector. Het organiseren van demo’s en uitvoeren van onderzoek rond houtig kleinfruit op de Proeftuin is daarom een logische stap.

In de afgelopen jaren hebben de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), Wageningen University & Research (WUR), de Centrale Adviesdienst Fruitteelt (CAF) en Fruitconsult samengewerkt om Proeftuin Randwijk nadrukkelijker op de kaart te zetten. Dat dit gelukt is, blijkt onder andere uit het groeiend aantal bezoekers, sponsoren en supporters van de proeftuin. De ambitie is nu om deze lijn ook door te zetten naar kennis en innovatie rond houtig kleinfruit.

Heeft u vragen over dit bericht, wilt u meedenken of overweegt u om sponsor of supporter te worden, neem dan contact op met Patricia Hoogervorst (secretaris stuurgroep Proeftuin Randwijk). Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 27 35 22 24 of neem contact met ons op via info@proeftuinrandwijk.nl .