Open dag 2022 registratieformulier

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Bent u sponsor, supporter of geen van beide(Vereist)

Wanneer u een vrijkaart heeft ontvangen, graag invullen van welke sponsor/standhouder bij 'other'.
Ik wil graag (samen met mijn gasten) deelnemen aan de volgende rondleiding:(Vereist)
(u kunt slechts 1 van onderstaande rondleidingen kiezen omdat de rondleiding de gehele middag in beslag neemt)
Ik neem (samen met mijn gasten) deel aan de Houtig kleinfruit ronde op donderdagavond(Vereist)
Ik bezoek (samen met mijn gasten) graag het programma van de open dag op:(Vereist)
Alle deelnemers worden voor de hierboven aangekruiste middag en avondrondleidingen aangemeld, indien u en uw gasten ieder andere rondleidingen wensen dient u voor iedere rondleiding een apart aanmeldformulier met het totaal aantal gasten voor die rondleiding in te vullen.